GeneralCom megvalósítás

Teljes körű kivitelezést és sokféle többletszolgáltatást nyújtunk megrendelőink részére.

Igény szerint elvégezzük a megvalósításhoz szükséges társszolgáltatói, hatósági és közüzemi egyeztetéseket. A lehető leggyorsabb kivitelezés és a szükséges infrastruktúra optimális elhelyezése érdekében vállaljuk a társszolgáltatói berendezések és antennarendszer átszerelését.

Megvalósítás szolgáltatásaink

Acélszerkezet-gyártás

Cégünk havi 20 tonna kapacitással vállalja egyedi acélszerkezetek gyártását festett, horganyzott, tüzihorganyzott és rozsdamentes kivitelben.

A gyártási feladatokat a cégcsoportunkhoz tartozó 650 négyzetméter területű lakatosműhelyben végeztetjük, amely évi 240 tonna acélszerkezet gyártására képes.

Leányvállalatunk rendelkezik a tartószerkezetek gyártására vonatkozó EN 1090-2 szerinti hegesztőüzemi minősítéssel EXC3 kiviteli osztályig, aminek köszönhetően acélszerkezeteink megfelelnek a nemzetközi megrendelőink által támasztott követelményeknek is.

Elektromos kivitelezés

Az ország egész területén vállaljuk fogyasztás-mérőhelyek, áramszolgáltatói méretlen és fogyasztói tulajdonú mért csatlakozások kiépítését. Megépítjük távközlési létesítmények belső elektromos és földelési hálózatát.

A megvalósításhoz igény esetén beszerezzük a szükséges tulajdonosi és közműnyilatkozatokat, engedélyeket. A kivitelezés után elkészítjük a megvalósulási dokumentációt. Szükség szerint a kábelnyomvonalról geodéziai bemérést készítünk és bejegyeztetjük azt. Munkánkat minőségét biztonságtechnikai mérésekkel és jegyzőkönyvekkel dokumentáljuk.

Villámvédelem

Vállaljuk a villámvédelmi és földelési rendszer kiépítését, valamint felülvizsgálatát új és régebbi ipari létesítményeken, épületeken, társasházakon, családi házakon, toronyszerkezeteken.
A munkálatokat szükség esetén alpintechnikával, képzett alpinistákkal végezzük.

Távközlési létesítmények szerkezeti kivitelezése, bővítése

Vállaljuk távközlési létesítmények teljes körű szerkezeti kivitelezését. Elvégezzük a szükséges építőmesteri és szakipari munkákat, a vasbeton alapozástól az acélszerkezeti szerelésig. Megvalósítjuk a megrendelő elvárásainak megfelelő toronyszerkezetek komplett építési feladatait.

Ezen a területen is kiemelt figyelmet fordítunk a munkabiztonságra.

Vezetékes távközlési hálózatok kulcsrakész kivitelezése

Optikai és rézalapú hálózat. Az ország egész területén vállaljuk vezetékes távközlési hálózatok kulcsrakész kivitelezését – szükség esetén földmunkával, alépítménnyel együtt -, beleértve a kiépítendő hálózathoz szükséges berendezések beszerzését, installálását, konfigurálását.

Vállaljuk mono vagy multimódusú optikai kábelhálózatok szálhegesztését, végszerelését, egyedi méretű optikai kábelek és optikai patch kábelek készítését, szállítását (ST, FC, SC, LC, ST, stb. csatlakozókkal), optikai hálózatok teljes körű mérését, hibakeresését, javítását.

Strukturált hálózat (LAN és/vagy WLAN). Az ország egész területén vállaljuk irodaházak, szállodák, egyéb létesítmények adatátviteli, informatikai hálózatának generál-kivitelezését, beleértve a nyomvonal kiépítését, a szükséges számítástechnikai eszközök beszerzését, telepítését és konfigurálását. A megrendelő által elvárt teszteket és méréseket írásban dokumentáljuk, hogy igazoljuk az elvégzett munka minőségét és megfelelőségét.

Rádiótechnikai berendezések telepítése és üzembe helyezése

Bármilyen helyszínen elvégezzük távközlési létesítmények rádiótechnikai szerelését. Az antennák és kábelek szerelését hosszú évek óta távközlési területen dolgozó alpinista munkatársaink végzik, amelyet mérnökeink által irányított berendezés-installációs fázis követ. Ennek folyamán elvégezzük a berendezéseken a rendszerteszteket és beintegráljuk azokat a megrendelői hálózatba. Mindezt a célfeladatokhoz elengedhetetlen, korszerű műszerpark támogatja, és szinte valamennyi jól ismert nemzetközi beszállító technológiáját ismerjük.

Átviteltechnikai összeköttetések telepítése és üzembe helyezése

Vállaljuk bármilyen kapacitású átvitel-technikai összeköttetés telepítését és üzembe helyezését.

Gyakorlottan telepítünk PDH és SDH rendszereket, használjuk a legújabb multirádiós és e-band berendezéseket. A megrendelő által elvárt teszteket és méréseket írásban dokumentáljuk, hogy igazoljuk az elvégzett munka minőségét és megfelelőségét.

Kapcsolódó szolgáltatásaink