GeneralCom megvalósítás

Teljes körű kivitelezést és sokféle többletszolgáltatást nyújtunk megrendelőink részére.

Igény szerint elvégezzük a megvalósításhoz szükséges társszolgáltatói, hatósági és közüzemi egyeztetéseket. A lehető leggyorsabb kivitelezés és a szükséges infrastruktúra optimális elhelyezése érdekében vállaljuk a társszolgáltatói berendezések és antennarendszer átszerelését.

Megvalósítás szolgáltatásaink

Acélszerkezet-gyártás

Cégünk a tapasztalt szakembereinek, illetve a folyamatosan megújuló és bővülő gépparkjának köszönhetően hosszú ideje versenyképes áron szállít egyedi acélszerkezeteket leginkább a mobil távközléshez köthető piacra.

Martonvásáron levő 650m2-es lakatosüzemünkben dolgozó 12 lakatos, hegesztő és betanított munkás évi 160 tonna acélszerkezet gyártására képes.

A nyersanyagokat és a legyártott termékeket 300m2 zárt raktárban és 600m2 nyitott térszínen tudjuk tárolni.

Vállalkozásunk az ISO 9001 és ISO 14001 valamint az MSZ 28001 tanúsítványokon felül rendelkezik a tartószerkezetek gyártására vonatkozó EN 1090-2 szerinti hegesztőüzemi minősítéssel EXC3 kiviteli osztályig. Az így legyártott acélszerkezetek megfelelnek a németországi megrendelőink által támasztott követelményeknek is.

Elektromos kivitelezés

Az ország egész területén vállaljuk fogyasztás-mérőhelyek, áramszolgáltatói méretlen és fogyasztói tulajdonú mért csatlakozások kiépítését. Megépítjük távközlési létesítmények belső elektromos és földelési hálózatát.

A megvalósításhoz igény esetén beszerezzük a szükséges tulajdonosi és közműnyilatkozatokat, engedélyeket. A kivitelezés után elkészítjük a megvalósulási dokumentációt. Szükség szerint a kábelnyomvonalról geodéziai bemérést készítünk és bejegyeztetjük azt. Munkánkat minőségét biztonságtechnikai mérésekkel és jegyzőkönyvekkel dokumentáljuk.

Villámvédelem

Vállaljuk a villámvédelmi és földelési rendszer kiépítését, valamint felülvizsgálatát új és régebbi ipari létesítményeken, épületeken, társasházakon, családi házakon, toronyszerkezeteken.
A munkálatokat szükség esetén alpintechnikával, képzett alpinistákkal végezzük.

Távközlési létesítmények szerkezeti kivitelezése, bővítése

Vállaljuk távközlési létesítmények teljes körű szerkezeti kivitelezését. Elvégezzük a szükséges építőmesteri és szakipari munkákat, a vasbeton alapozástól az acélszerkezeti szerelésig. Megvalósítjuk a megrendelő elvárásainak megfelelő toronyszerkezetek komplett építési feladatait.

Ezen a területen is kiemelt figyelmet fordítunk a munkabiztonságra.

Vezetékes távközlési hálózatok kulcsrakész kivitelezése

Optikai és rézalapú hálózat. Az ország egész területén vállaljuk vezetékes távközlési hálózatok kulcsrakész kivitelezését – szükség esetén földmunkával, alépítménnyel együtt -, beleértve a kiépítendő hálózathoz szükséges berendezések beszerzését, installálását, konfigurálását.

Vállaljuk mono vagy multimódusú optikai kábelhálózatok szálhegesztését, végszerelését, egyedi méretű optikai kábelek és optikai patch kábelek készítését, szállítását (ST, FC, SC, LC, ST, stb. csatlakozókkal), optikai hálózatok teljes körű mérését, hibakeresését, javítását.

Strukturált hálózat (LAN és/vagy WLAN). Az ország egész területén vállaljuk irodaházak, szállodák, egyéb létesítmények adatátviteli, informatikai hálózatának generál-kivitelezését, beleértve a nyomvonal kiépítését, a szükséges számítástechnikai eszközök beszerzését, telepítését és konfigurálását. A megrendelő által elvárt teszteket és méréseket írásban dokumentáljuk, hogy igazoljuk az elvégzett munka minőségét és megfelelőségét.

Rádiótechnikai berendezések telepítése és üzembe helyezése

Bármilyen helyszínen elvégezzük távközlési létesítmények rádiótechnikai szerelését. Az antennák és kábelek szerelését hosszú évek óta távközlési területen dolgozó alpinista munkatársaink végzik, amelyet mérnökeink által irányított berendezés-installációs fázis követ. Ennek folyamán elvégezzük a berendezéseken a rendszerteszteket és beintegráljuk azokat a megrendelői hálózatba. Mindezt a célfeladatokhoz elengedhetetlen, korszerű műszerpark támogatja, és szinte valamennyi jól ismert nemzetközi beszállító technológiáját ismerjük.

Átviteltechnikai összeköttetések telepítése és üzembe helyezése

Vállaljuk bármilyen kapacitású átvitel-technikai összeköttetés telepítését és üzembe helyezését.

Gyakorlottan telepítünk PDH és SDH rendszereket, használjuk a legújabb multirádiós és e-band berendezéseket. A megrendelő által elvárt teszteket és méréseket írásban dokumentáljuk, hogy igazoljuk az elvégzett munka minőségét és megfelelőségét.

Kapcsolódó szolgáltatásaink