Felelősséget vállalunk önmagunkért, embertársainkért, szűkebb és tágabb társadalmi közegünkért, utódainkért és az eljövendő generációk jövőjéért.

Az érdi székhelyű, de országosan működő Fészek Egyesület 2009 óta támogatott partnerünk. A krízishelyzetbe került gyermekek átmeneti gondozását végző civil szervezet részére negyedévente folyósítunk megállapodásban rögzített támogatási összeget, és térítésmentesen látjuk el számítógépes hálózatának felügyeletét, karbantartását.

A Székely Katasztrófa Elhárítás és Polgári Védelem 2014-től támogatott partnerünk. A közhasznú szervezet a természeti és épített javak, valamint a polgárok védelméért jött létre. Elsődleges hatáskörzete a székelyföldi régió, de felkérés és engedélyeztetés esetén egész Európa területén bevethető katasztrófa-sújtotta övezetek tűz- és vízkármentesítésére.

A kezdetektől támogatást nyújtunk nagy múltú sportegyesületek utánpótlásneveléséhez, úgymint a Százhalombattai Kézilabda Egyesületnek és a Százhalombattai Labdarúgó Klubnak.