GeneralCom csoport

Megrendelőink hatékony és magas színvonalú kiszolgálása érdekében cégek felvásárlásával és alapításával szélesítettük szolgáltatásaink körét. Különböző szakterületekre specializálódott vállalkozásaink szervezett együttműködésével optimalizáljuk szakmai kapacitásinkat. A csoporton belüli egységes vállalati kultúra lehetővé teszi, hogy az egyes munkafolyamatokat szorosan egymásra építsük, és tevékenységük minden eleme átlátható, nyomon követhető és ellenőrizhető legyen.

GeneralNet

Alpintechnikai végzettséggel rendelkező szerelőink jellemzően mobil távközlési létesítmények acélszerkezeti szereléseit és rádiótechnikai telepítéseit végzik Magyarország és Németország területén. Szakembereink ismerik a Telenor, T-Mobile, Vodafone és a DIGI követelményeit, jártasak az Ericsson, Huawei, Nokia, ZTE és Samsung telepítésekben.

GeneralLog

A GeneralLog Kft. távközlési Megrendelők részére végez komplex logisztikai szolgáltatást, amely magában foglalja a szükséges anyagok beszerzését, raktári készletezését és a megrendelések összekészítését a kartonos tételektől kezdve a komplett tehergépkocsi mennyiségig.

800 m2-es raktárunk részben magasraktári kategóriába sorolható, de tömbös tárolási feladatokat is el tudunk látni. Raktárkapacitásunk a változó igényekhez rugalmasan tud igazodni.

Szakképzett munkatársaink, a legmodernebb IT rendszer támogatásával végzik a termékek raktározását annak érdekében, hogy a Megrendelő maradéktalanul meg tudjon felelni a piaci igényeknek. A cég rendelkezik az anyagbeszerzéshez, szállításhoz szükséges gépjárművekkel, az 1t teherbírású furgontól kezdve a 8t teherbírású hosszúplatós önrakodós teherautóig.

General Hungária

Vállalatunk infrastrukturális létesítmények, mélyépítési és közműépítési, környezetrendezési munkák fő- és alvállalkozói szintű kivitelezése mellett magasépítési létesítmények megvalósításával is foglalkozik.

Képzett szakember gárdánk az építőipar teljes területén képes ellátni a legmagasabb szintű műszaki feladatokat.

Vállaljuk továbbá vonalas hírközlési létesítmények, optikai lefedő- és elosztóhálózatok kiépítését a szükséges alépítményi munkák teljes körű kivitelezésével.

GeneralCom Deutschland

Látogassa meg a GeneralCom Deutschland weboldalát!