GeneralCom szolgáltatások

Cégünk mobil- és vezetékes távközléstechnikával, valamint optikai hálózatokkal kapcsolatos mérnöki feladatokat lát el, valamint létesítmények megvalósításában közreműködik.

Szolgáltatásainkhoz a legmagasabb követelményeknek megfelelő, korszerű technológiákat és berendezéseket veszünk igénybe a minőség, a gyorsaság és a gazdaságosság növelésének érdekében. Felkészült, kreatív szakembergárdánkra támaszkodva egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni és speciális feladatokat is meg tudunk oldani. Stabil, megbízható alvállalkozói, beszállítói hátterünknek köszönhetően rugalmasan válaszolunk a piac gyorsan változó kihívásaira.

A rendelkezésünkre álló szerteágazó szaktudásnak köszönhetően képesek vagyunk a bázisállomáslétesítés teljes folyamatát megvalósítani, a helyszín kiválasztásától az állomás beintegrálásáig.

Analizáló műszereinknek és védőfelszereléseinknek köszönhetően kockázatos helyszínek – például működő kémények, víztornyok, nagy teljesítményű adók – kivitelezését is megbízhatóan végezzük el.

Cégünk a tapasztalt szakembereinek, illetve a folyamatosan megújuló és bővülő gépparkjának köszönhetően hosszú ideje versenyképes áron szállít egyedi acélszerkezeteket leginkább a mobil távközléshez köthető piacra.