Akvizíció

Az akvizíciós tevékenységünk során a megrendelői igényeknek és az előírásoknak megfelelően – a hatósági és szakhatósági egyeztetések figyelembevételével – előkészítjük a bérleti szerződések kötését, illetve a már élő szerződések módosítását, az egyes ingatlanokon tervezett távközlési létesítmények elhelyezése vagy azok műszaki módosítása céljából. Szükség esetén fotódokumentációval kiegészített helyszín-kiválasztási riportban rögzítjük az egyes helyszínek alapadatait, sajátosságait. Hatósági előírások alapján elkészítjük az egyes helyszínek látványterveit, engedélyezési terveit illetve kiviteli terveit. Az elkészített terveket benyújtjuk az illetékes hírközlési hatóság illetve az építésügyi hivatalok felé építési- majd később használatbavételi eljárásra, miközben elvégezzük a szükséges egyeztetéseket az engedélyek megszerzése érdekében.

Munkánk során szorosan együttműködünk a Megrendelő megbízottjaival és a tervezési szakterületekkel. Képesek vagyunk egyszerre több, nagy volumenű projektben történő részvételre, rugalmasan kezeljük megrendelőink legfontosabb és legsürgősebb akvizíciós feladatait.

GeneralCom Kft. - D&B Gyémánt okleveles cég GeneralCom Mérnöki Kft. GeneralCom Mérnöki Kft. GeneralCom Engineering Ltd GeneralCom Ltd. - D&B Diamond Certificate