Szolgáltatások

Cégünk mobil- és vezetékes távközléstechnikával, továbbá optikai hálózatokkal kapcsolatos mérnöki feladatok végrehajtásának, valamint létesítmények megvalósításának területén fejti ki tevékenységét. Szolgáltatásainkhoz a követelményeknek megfelelő, korszerű technológiákat és berendezéseket veszünk igénybe a minőség, a gyorsaság és a gazdaságosság növelésének érdekében. Egyedi igények kielégítésében és speciális feladatok megoldásában felkészült, kreatív szakembergárdánkra támaszkodunk. Stabil, megbízható alvállalkozói, beszállítói hátterünknek köszönhetően rugalmasan tudunk válaszolni a piac gyorsan változó kihívásaira. A rendelkezésünkre álló szerteágazó szaktudásnak köszönhetően képesek vagyunk a bázisállomás létesítések teljes folyamatát végigvinni, a helyszínkereséstől az állomás beintegrálásáig.

Kockázatos helyszínek (működő kémények, víztornyok, nagy teljesítményű adók stb.) kivitelezéséhez rendelkezünk a szükséges analizáló műszerekkel és védőfelszerelésekkel.

GeneralCom Kft. - D&B Gyémánt okleveles cég GeneralCom Mérnöki Kft. GeneralCom Mérnöki Kft. GeneralCom Engineering Ltd GeneralCom Ltd. - D&B Diamond Certificate