Társadalmi szerepvállalás

Hisszük, hogy felelősséggel tartozunk önmagunkon kívül embertársainkért, mindennapi társadalmi közegünkért, utódainkért, az eljövendő generációk jövőjéért.

2009-től támogatjuk az érdi székhelyű, de országosan működő - elsősorban krízis helyzetbe került gyermekek átmeneti gondozását végző - Fészek Egyesületet mind anyagi, mind a rendelkezésünkre álló szakmai erőforrással.Az Egyesület részére negyedévente folyósítjuk a megállapodásunkban rögzített támogatási összeget, továbbá az egyesület számítógépes hálózatának felügyeletét, karbantartását térítésmentesen elvégezzük.

A Székely Katasztrófa Elhárítás és Polgári Védelem 2014-től támogatott partnerünk. A közhasznú szervezet a természet és az ember által alkotott javak, valamint a polgárok védelméért jött létre. Elsődleges hatáskörzete a Székelyföldi régió, azonban tűz- és vízkármentesítés esetén felkérés és engedélyeztetés után Európa bármely régiójában vagy katasztrófa sújtotta övezetében bevethető.

A fentiek mellett nagy múltú sportegyesületek utánpótlás nevelését is támogatjuk.

GeneralCom Kft. - D&B Gyémánt okleveles cég GeneralCom Mérnöki Kft. GeneralCom Mérnöki Kft. GeneralCom Engineering Ltd GeneralCom Ltd. - D&B Diamond Certificate